KRNOV | Hlídka strážníků Městské policie Krnov přivolala na ulici Zeyerovou v Krnově policejní hlídku, protože na ulici došlo k úmyslnému poškození zpětných zrcátek u dvou zaparkovaných aut. K poškození došlo chvíli po dvaadvacáté hodině 10. srpna 2019.

Foto: Policie ČR

„Jak bylo prvotními provedenými procesními úkony na místě zjištěno, tak silně podnapilý jednadvacetiletý muž z Opavy poničil zpětná zrcátka na osobním automobilu tovární značky Škoda Octavia a na osobním voze tovární značky VW Golf, čímž dvěma místním poškozeným mužům vznikla celková hmotná škoda na majetku ve výši 7 tisíc korun,” sdělil mluvčí Opavské policie René Černohorský.

Vzhledem k tomu, že u zadrženého muže, který byl důvodně podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci, byla odborným měřením dechovými zkouškami zjištěna hodnota více jak 2,6 promile alkoholu v dechu, zakročující policisté rozhodli o jeho dodání na protialkoholní záchytnou stanici v Opavě k vystřízlivění. „Celá záležitost je nadále v prověřování ze strany krnovských policistů a bruntálských kriminalistů,” sdělil závěrem Černohorský.