RÝMAŘOV | Rýmařov bude v pátek 7. června 2019 cílovým městem jedné z etap cyklistického Závodu míru U23. To s sebou samozřejmě nese nezbytná omezení pro řidiče a ostatní účastníky silničního provozu.

Foto: Plakát akce

V pátek 7. června se můžete po celý den setkat s omezením provozu v centru města, zcela uzavřeno pak bude v době od 15:00 do 18:00. To s sebou nese omezení pro autobusovou dopravu i pro řidiče.

V rámci páteční etapy z Jeseníku do Rýmařova přijedou závodníci do Rýmařova poprvé směrem od Staré Vsi po 15. hodině a u restaurace Na Růžku odbočí na Dolní Moravici, odkud budou pokračovat na Břidličnou, Vajglov a Albrechtice u Rýmařova a před 16. hodinou vjedou přes třídu Hrdinů na náměstí Míru. Poté tradičně objedou tři kola na trase náměstí Míru – Radniční – Havlíčkova – Bartákova – Sokolovská – Julia Fučíka – Janovice – Nové Pole – Stříbrné Hory – Skály – Okružní – třída Hrdinů – náměstí Míru. Příjezd závodníků do cíle na rýmařovském náměstí Míru můžeme očekávat před 17. hodinou.

Zavod miru etapa 2
Sobotní etapa z Krnova na Dlouhé Stráně pak povede opět přes Rýmařov, peloton však bude částí města jen projíždět. Do města přijede od Malé Štáhle po 13. hodině a projede přes Opavskou, Revoluční a Okružní ulici směrem na Skály a Horní Město.

Zdroj: MěÚ Rýmařov