TŘEMEŠNÁ | Populární maškarní ples pro dospělé proběhl v sobotu 18. Listopadu. O dobrou náladu a svižné taneční tempo se postarala hudební skupina  BT. Masky hodnotili všechny přítomné masky prostřednictvím vstupenek.

Foto: Rostislav Kocián

„Kvalita provedených masek letošního roku byla velmi vysoká. Všichni účastníci plesu si zaslouží poděkování za energii, kterou do tvorby jednotlivých masek vložili.  A protože hodnocení masek nepodléhá subjektivnímu pocitu nějaké komise, ale o nejlepší masce hlasují všechny přítomné masky prostřednictvím svých vstupenek, je většinový systém v tomto případě tou nejobjektivnější hodnotou,“ řekl starosta Třemešné Rostislav Kocián.

Na třetím místě se umístili vítězové předchozích dvou ročníků, tentokráte s maskou s názvem “Třemešenský sekt s jahodama”, na druhé místo se “prodrala” batolata, a vítězství letošního roku získal s převahou soubor masek s názvem “Lovec a jeho trofeje”.

„Organizátoři děkují všem, kteří neváhali a bez ohledu na vzdálenost svého bydliště dorazili do kulturního domu v Třemešné porvat se o vítězství o nejlepší masku, a  strávit příjemný večer. Současně obec děkuje všem, kteří se v průběhu večera starali o obsluhu a zabezpečení společenské akce,“ řekl závěrem starosta.