VRBNO POD PRADĚDEM, ŽELEZNÁ (FOTO) | Řidič s autem vjel do zákazu vjezdu a zřítil se do trhliny mostu, která je poškozená od ničivých povodní. K události došlo v místní části Železná ve Vrbně pod Pradědem ve středu 18. září 2024 v poledne.

Foto: Policie ČR

„Přijali jsme na linku 158 oznámení o havárii vozidla ve Vrbně pod Pradědem místní části Železná. Při příjezdu na místo policisté zjistili, že se osobní vozidlo s řidičem nachází v trhlině velmi poškozeného mostu. Jednalo se o komunikaci, kde je zákaz vjezdu, a to z důvodu poškozeného mostu a komunikace z důvodu povodní. Zákaz vjezdu byl viditelně umístěn, avšak řidič dopravní značení neměl respektoval a do místa vjel. Ohrozil nejen život svůj, ale i ostatních,“ konstatovala mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

„Vstupováním a vjezdy do zakázaných míst a rizikových úseků lidé hazardují s životem nejen svým, ale i ostatních. Bohužel se s tímto jednáním setkáváme v těchto dnech opakovaně. Opět upozorňujeme, aby lidé respektovali dopravní značení v rizikových úsecích a pokynů složek integrovaného záchranného systému,“ dodala policejní mluvčí Jiroušková.

 

Foto: Policie ČR

Foto: Policie ČR