KRNOVSKO | Policisté potvrdili další dvě oběti povodní na Krnovsku. Jedno tělo vyplavila voda v Krnově, druhé našli v jednom povodněmi zasaženém bytě.

Foto: STA Bruntálsko

Moravskoslezská policie informovala o první oběti povodní na Krnovsku dnes dopoledne. Ve vodním toku u Krasova byla nalezena utonutá žena. Více v článku zde…

Voda si v Moravskoslezském kraji bohužel vzala další dva lidské životy, oba v Krnově. Jeden muž byl nalezen venku ve vodě, druhý muž v bytě, ve kterém byla doporučena evakuace. „Je to neštěstí a moc bych si přál, aby se nic takového už nestalo. Proto opakuji svou prosbu, aby lidé dbali pokynů složek integrovaného záchranného systému,“ uzavřel hejtman kraje Josef Bělica.

Oba případy potvrdila také krajská policie. „Aktuálně lze potvrdit, že policisté se zabývají u dalších dvou osob prověřováním příčin a okolnostmi jejich úmrtí. Dnes odpoledne vyplavila voda v Krnově tělo bez známek života, informace i nadále zpracováváme a zabýváme se souvislostmi. Rovněž dnes byl bez známek života nalezen v jednom z krnovských bytů muž. Byt byl zasažen vodou, policisté i nadále prověřují veškeré okolnosti,“ dodala mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.