KRNOV | K nahlášené drobné krádeží vyjížděli strážníci do jednoho z krnovských supermarketů v úterý 7. července 2020 odpoledne.

Foto: ilustrační – STA Bruntálsko

Na místě už na ně čekala ochranka s dvaačtyřicetiletým mužem, který se pokusil přes pokladnu bez zaplacení pronést pivo v PET láhvi. Protože to nebylo jeho první protiprávní jednání, strážníci mu na místě uložili pokutu ve výši 2 tisíce korun.

Podnapilá žena usnula na chodbě
Na linku 156 nahlásila v sobotu 11. července v časných ranních hodinách jednasedmdesátiletá žena, že z okna svého bytu vidí v chodbě protějšího domu ležet nějakou osobu. Když strážníci dorazili na uvedenou adresu, nalezli zde spící ženu, která byla podnapilá a po probuzení nevěděla, kde se nachází. Strážníci ji proto pomohli vstát a ona místo opustila.

Mládě nakonec samo opustilo areál nemocnice
V pondělí 6. července krátce po poledni obdržel dispečink městské policie oznámení, že v areálu nemocnice se nachází srnka. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o mládě a s žádostí o radu kontaktovali myslivce. Ten doporučil, aby se zvířete nikdo nedotýkal. Po nějakém čase pak mládě skutečně odešlo směrem k řece do nedalekého lesíka.

Zdroj: MěÚ Krnov – Informační servis Městské policie Krnov od 6. 7. 2020 do 12. 7. 2020